Novosti Sport Događanja

Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom

01.07.2020. / Petar Brnada

Dva malena bespomoćna, ali itekako draga i umiljata mališana trebaju vašu pomoć.

U dvorište naše sugrađanke Kristine prvo je zalutao ovaj šarmantni crno-bijeli mačak koji je stigao iznimno iscrpljen i dehidriran, s proljevom i potpuno na rubu snaga.

Zabrinuta Kristina stoga je s njim brže bolje pohitala veterinaru koji mu je pružio svu potrebnu osnovnu skrb, a potom ga, s obzirom na to da veterinarska inspekcija ne prima životinje poput udruga, vratio natrag u njen dom.

A dom je to koji je već pružio sretno utočište jednom također napuštenom mačku pa vlasnica nema kamo s ovim novim stanarom. Ali ni on nije jedini. Jutros je u isto dvorište dolutao još jedan ljepotan, ovog puta potpuno crni, koji je također očito ostavljen na ulici.

Sudeći prema reakcijama i druželjubivosti ovih malenih slatkiša, poznaju se već otprije, po čemu se da zaključiti da su zajedno napušteni i poput kakvog smeća odbačeni na ulicu.

U prilog im nikako ne idu ni ove velike vrućine koje su se nadvile nad naše područje pa ovim mačićima vrijeme curi. Kristinu čekaju poslovne obaveze na obali pa tako već ovog vikenda napušta naš grad, a sa sobom može ponijeti samo svog mačka jer prostora za ostale naprosto nema. Kontaktirala je i sve velikogoričke udruge za napuštene životinje, ali nažalost sve redom su ju odbile jer, kako kažu, nemaju mjesta za nove.

Ipak, voljna je čak i financirati prehranu barem na određeno vrijeme dok mališani ne stanu na noge. Oba mačića iznimno su umiljata i željna ljubavi i pažnje pa svatko tko ih udomi nikako neće požaliti već će svoj dom obogatiti malenim slatkim živim bićima.

Ako ste zainteresirani pružiti dom ovim ljepotanima, javite se Kristini na broj mobitela 098 9737 085.

Galerija slika

Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom Udruge su pune, nitko ih ne može primiti: Dva bespomoćna i umiljata mališana traže sretan dom

Podijeli