Novosti Sport Događanja

Live svirka za 30 godina CB-a Passage

02.07.2020. / Ivana Ćurić

Mjesto upoznavanja, mjesto na kojem se sklapaju nova prijateljstva, ali i poslovne suradnje, mjesto gdje se časti za rođendan ili rođenje djeteta, gdje se tuguje nakon slomljenih srdaca, gdje se navijalo, plakalo i smijalo 1998. i 2018., mjesto jutarnjih rituala ispijanja fine kavice i rezimiranja vikenda iza nas, ali prije svega mjesto dobre atmosfere i druženja već punih 30 godina je Caffe bar Passage.

Ove subote, 4. srpnja, na dobro poznatoj adresi, Slavka Kolara 72, slavi se ovaj veliki jubilej i svi su pozvani.

-Trideseti rođendan lokala obilježit ćemo live-svirkom Ivane Kindl na otvorenom prostoru ispred kafića. Tulum počinje u 19:30, a iza 23 sata selimo u unutrašnji prostor kafića. Mislim da je Ivana Kindl jako dobra i kvalitetna izvođačica, k tome još i naša sugrađanka, cijenim njen rad kao i rad njene bolje polovice i vjerujem da će naši gosti biti više nego zadovoljni tulumom koji nas očekuje u subotu, samo da nas vrijeme posluži-rekao nam je vlasnik kultnog kafića Tomislav Cundeković.

Passage je jedan od prvih privatnih kafića otvorenih 1990. godine nakon što su se za to stvorili uvjeti, , a svima znani Cunda preuzeo ga je 2007.godine i treći je vlasnik.

- Imamo stalne goste koji svakodnevno svraćaju u Passage i koji su ovdje pronašli svoje mjesto u lepezi goričkih kafića. Prije svega je ovo kurilovečki kafić, no ponosni smo na to što ovdje često svraćaju i brojni gosti iz drugih goričkih mjesta i iz cijelog grada- kaže Cundeković pozvavši još jednom sve prijatelje Passagea na rođendansko slavlje u subotu, a partyju se veseli  Ivana Kindl, zadužena za glazbeni dio večeri.

-Veselim se rođendanskom tulumu Passagea u subotu, a održat ću i mini koncert povodom proslave uz klavijaturistu. Očekujem dobru feštu, puno muzike i dobru vibru-poručila je Ivana Kindl koja će se pobrinuti da nam u subotu ne nedostaje odlične glazbe.

Galerija slika

Live svirka za 30 godina CB-a Passage Live svirka za 30 godina CB-a Passage Live svirka za 30 godina CB-a Passage Live svirka za 30 godina CB-a Passage Live svirka za 30 godina CB-a Passage Live svirka za 30 godina CB-a Passage Live svirka za 30 godina CB-a Passage Live svirka za 30 godina CB-a Passage

Podijeli