VELIKI KIKS GORICE I SAN O EUROPI SVE JE DALJE: / U samoj završnici utakmice prosuli tri boda

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Gorica je ostala šesta sa 47 bodova, pet manje od pete Rijeke

4.7.2020.
21:24
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

U utakmici 33. kola Prve HNL Istra 1961 i Gorica su na stadionu Aldo Drosina igrali 2-2 (1-0). Domaći su poveli u samoj završnici prvog poluvremena kada je Gržan prvo odlično primirio dugo dodavanje Blagojevića i ostavio loptu za Grujevića koji je potom poslao loptu u for za Gržana koji se sjurio u gostujući kazneni prostor. Napadač Istre potom je odlično prevario svog čuvara i preciznim udarcem svladao Kahlinu.

Preokret gostiju uslijedio je na samom početku nastavka i to u režiji igrača koji je u igru ušao na poluvremenu Mudrinskog. On je prvo u 49. minuti povratnom loptom pronašao samog Hamada u srcu domaćeg kaznenog prostora, uslijedio je precizan prizeman udarac za 1-1, a samo dvije minute potom Musa je poslao upotrebljiv centaršut s desnog krila kojega je Mudrinski glavom s pet metara proslijedio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

04.07.2020., Stadion Aldo Drosina, Pula - Hrvatski Telekom Prva liga, 33. kolo, NK Istra 1961 - HNK Gorica. Jiloan Mohamed Hamad. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Bod domaćima u 81. minuti spasio je njihov džoker s klupe Delić koji je idealno pogodio ubačaj Gržana. Gorica je ostala šesta sa 47 bodova, pet manje od pete Rijeke, dok je Istra 1961 i dalje pretposljednja deveta sa 24 boda, tri manje od osmog Varaždina, a sedam više od posljednjeg Intera iz Zaprešića. Na vrhu je Dinamo koji je sa 76 bodova osigurao naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo