Novosti Sport Događanja

Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo!

07.07.2020. / Petar Brnada

Kao što smo i najavljivali, Petrovo u Šiljakovini ove je godine doživjelo nešto drugačije izdanje. Razlog je svima dobro poznat- epidemiološka situacija zbog koje su tako izostali folklorni susreti koji će svoje 24. izdanje doživjeti neki drugi put.

Kako navode iz Šiljakovine, ista je sudbina snašla je i vatrogasce pa će DVD Šiljakovina također malo pričekati na organizaciju jubilarnog 10. natjecanja.

Tjedan dana ranije održane su sveta misa i procesija povodom blagdana svetoga Petra i Pavla održana, a jedino događanje u nedjelju, 5. srpnja, bilo je odigravanje 6. kola 17. Breške lige.

-Organizaciju je ove godine preuzela malonogometna ekipa iz Šiljakovine uz pomoć svojih navijača. Dečki su se potrudili i uspješno položili ispit. Osim nogometa organizirali su i turnir u pikadu koji se odigrao u novom društvenom domu. Na betonskom terenu odigrali su slavljenički, pobijedili su Strezojevo (3:2) i tako zaključili uspješan natjecateljski vikend koji su počeli pobjedom nad Lijevim Štefankima u subotu na Velikoj Buni (5:2)- pišu iz Šiljakovine.

Kako dodaju, atmosfera je na Polu bila "proščenjska", bilo je i ringišpila i licitara, prekrasno sunčano vrijeme i dosta ljudi.

Nakon završetka posljednje utakmice započelo je, kako ističu domaćini, kontrolirano narodno veselje uz svirku banda Dinacordi.

Foto: Šiljakovina

Galerija slika

Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo! Petrovo u Šiljakovini u drugačijem izdanju: Izostali folklorni nastupi i vatrogasci, ali zabave nije nedostajalo!

Podijeli