Novosti Sport Događanja

Velikogoričko područje danas bez novozaraženih, u županiji ozdravile četiri osobe

07.07.2020. / Petar Brnada

Velikogoričko područje u protekla 24 sata nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, pokazuju jutrošnji podaci Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

Prema izvještaju Zavoda, na području Zagrebačke županije do utorka, 7.07.2020. do 11:00 sati evidentirano je 187 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o jednoj novooboljeloj osobi više, dok su četiri osobe izliječene.

Promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve je jedan novi slučaj u ispostavi Samobor. Uz jednog novozaraženog zabilježena su i po dva slučaja izlječenja u ispostavi Samobor i ispostavi Zaprešić.

Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivan 51 slučaj. Do sada je ukupno izliječeno 129 osoba, a sedam ih je preminulo.

Što se tiče područja ispostave Doma zdravlja Velika Gorica, trenutno je 11 aktivnih slučajeva. Četiri osobe su preminule do sada, a 36 ih se uspješno oporavilo.

-Napominjemo kako se podaci koje svakodnevno objavljujemo u isto vrijeme odnose na podatke zaprimljene od stane županijskog Zavoda do 11 sati, dok Nacionalni stožer objavljuje podatke dobivene do 14 sati. Iz toga proizlazi razlika u brojevima- poručuju iz Županije.

Podijeli