Novosti Sport Događanja

S 3,13 promila 36-godišnjakinja sudjelovala u prometnoj nesreći, pa završila na triježnjenju

31.08.2020. / Ivana Ćurić

Prometna nesreća dogodila se u sitnim jutarnjim satima u subotu, 29. kolovoza, na križanju kod Veterinarske stanice, a u nesreći je pod utjecajem alkohola sudjelovala 36-godišnja vozačica.

-U subotu u 3,12 sati, žena starosti 36 godina upravljala je osobnim automobilom, a kretala se sjevernim kolnikom Avenije Pape Ivana Pavla II u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Državnom cestom D-30 ista je sudjelovala u prometnoj nesreći s materijalnom štetom kojom prilikom je alkotestirana i utvrđeno da je upravljala vozilom pod utjecajem alkohola dok je u organizmu imala 3,13 g/kg alkohola, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,1g/kg-izvjestila je gorička policija.

Vozačici je na mjestu događaja privremeno oduzeta vozačka dozvola i smještena je u posebnu prostoriju ove PP do otriježnjenja i protiv iste je podnijet Optužni prijedlog nadležnom sudu. 

 

Uz ovaj događaj ukupno je tijekom vikend akcije evidentirano 23 prometnih prekršaja na goričkim prometnicama i tri prometne nesreće. Nepropisnom brzinom vozilo je 15 vozača, a dvije su osobe vozile pod utjecajem alkohola.

 

(foto:Ilustracija)

 

Podijeli