Novosti Sport Događanja

Dumbo & Odbojkaši pokorili tradicionalni Gorica Open, u nedjelju se sprema 'Final Fight'

10.09.2020. / Damir Žbulj

Velika Gorica je proteklih dana ponovno bila središte odbojke na pijesku! Tradicionalni dvodnevni turnir mješovitih trojki Gorica Open i ove je godine u Pješčanu Arenu privukao brojne majstorice i majstore ovog sporta, a sve je bilo začinjeno sjajnom završnicom u kojoj se odlučivalo o medaljama i peharima.

Sudjelovalo je devet ekipa, koje su bile podijeljene u dvije skupine, nakon čega se igrala četvrtzavršnica.

U prvo polufinale probili su se Dumbo & Odbojkaši (Filip Dumbović, Goran Troha, Jurica Skorin, Maja Skorin) i SHORTS (Željka Pelin, Maja Marić, Siniša Marić, Valentino Marković), dok su u drugom igrali ekipe Siget (Luka Hrgović, Luka Humski, Ana Visković) i Mladi, nježni, neizbježni (Petra Dodić, Rafael Mamić, Marko Stipić).

U velikom finalu pod reflektorima slavila je ekipa Dumbo & Odbojkaši, srebrni su bili Mladi,nježni, neizbježni, a treće mjesto osvojio je Siget.

Jurica Skorin osvojio je pehar za najboljeg igrača turnira, a nagrade su u veselom raspoloženju dobili i 'najluđi igrač', 'najbolje hlačice', najmlađi i najstariji igrač...

Turnir je obilježila sjajna atmosfera, ali i odlična odbojka na pijesku.

Uz Dianu Reščić Breko, koja je branila boje ekipe HOK Šajbanje, ili Mariju Uzelac (OK Velika Gorica), koja je bila dio ekipe Dobre, loš, zao, terene su posjetile i brojne bivše odbojkašice i odbojkaši, poput hrvatskog odbojkaškog reprezentativca Ivana Mihalja...

FINAL FIGHT

To nije sve od odbojke na pijesku ovog ljeta!

U nedjelju 13. rujna s početkom u 11 sati KOP Tur organizira turnir muških parova pod nazivom 'Final Fight'!

"Bit će to turnir bez kotizacija, bez nagrada i do posljednjeg daha. Prijave primamo do subote u inbox Kop Turić na Facebooku i na broj mobitela 095 89 89 729. Budite i vi dio konačnog obračuna na terenu," pozvali su organizatori!

Podijeli