Home Izdvojeno Sjajne maratonke u Varaždinu i Kopačkom ritu

Sjajne maratonke u Varaždinu i Kopačkom ritu

PODIJELITE

Maratonci i maratonke MK Velika Gorica iza sebe imaju još jedan uspješan vikend. Sudjelovali su u Varaždinu gdje je održano kup i ekipno Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje, a istog je dana u Kopačkom ritu kod dvorca Tikveš održan i 5. Baranjski ferivi polumaraton.

Cure odlične u Varaždinu!

Sjajan nastup zabilježile su naše kadetkinje na utrci od 600 metara, poručuju iz Kluba. U konkurenciji 29 kadetkinja posebno treba istaknuti sjajan nastup Tene Petračić koja osvaja 3. mjesto s novim osobnim i klupskim rekordom od 1:39.81. Malo iza Tene u cilj ulazi i Ema Vuković koja osvaja 5. mjesto s vremenom 1:43.18 i Livija Debelić koja zauzima 8.mjesto s vremenom 1:48.56. Valja napomenuti da su Tena i Livia još mlađe kadetkinje a Ema je i dogodine kadetkinja te se radujemo i daljnim medaljama koje će zasigurno stići.

Na utrci od 100 m nastupile su Tara Petračić koja postavlja novi osobni rekord 13.90 i osvaja 19. mjesto te Lucija Sever koja također postavlja svoj novi osobni rekord 14.25 i osvaja 25. mjesto. Tara i Lucija su također nastupile i na utrci od 300 m, gdje je Lucija osvojila 20. mjesto uz poboljšanje svog osobnog rekorda rezultata za čitavu sekundu i sada iznosi 46.54, dok je Tara s vremenom 46.99 osvojila 23.mjesto.

Na najdužoj kadetskoj disciplini od 2000 m nastupila je Iva Karlović Papak koja osvaja 11. mjesto s rezultatom 7:33.10 i svojim novim osobnim rekordom.

Vijesti iz Baranje

Na trci je sudjelovala Severina Prpa koja ju se otrčala za 24:35 i poboljšala svoj osobni rekord, a to je ujedno i prvi puta da je trčala 5 kilometara ispod 25 minuta. Zauzela je ukupno 8. mjesto u ženskoj konkurenciji, a u kategoriji do 23 godine bila je treća.

Čestitamo svim vrijednim atletičarkama na odličnom nastupu i ostvarenim rezultatima. Sljedeći na redu je Varaždinski polumaraton idući vikend.