Novosti Sport Događanja

Gorička hitna dobiva novi tim-VG Legacy tim!!

07.10.2020. / Ivana Ćurić

Velikogorička hitna koja sa svojim timovima hitne medicinske pomoći pokriva Veliku Goricu i tri susjedne općine na ispomoć će dobiti još jedan tim-ovoga puta radi se VG Legacy teamu koji pokreće humanitarnu akciju: prikupit će sredstva za ono što je našoj hitnoj službi trenutno najpotrebnije.

Namjerno smo u prethodnoj rečenici napisali "prikupit će "jer činjenica je da je baš svaka Legalis akcija ispunila svoj cilj, pa nema razloga sumnjati da će tako biti i ovaj put.

-Velikogoričkoj hitnoj, koja u jednom danu sa svoja dva tima pokriva veliko područje, u pomoć stiže još jedan. Nismo medicinsko osoblje, ali se razumijemo u srca, pa su nas objeručke prihvatili kao kvalificirane. VG Legacy tim ove godine želi opremiti vozila Velikogoričke hitne s modernim modularnim defibrilatorom koji se može upotrebljavati i na mokrim površinama, dva prijenosna EKG aparata koja vozila još nemaju, dva vakuum madraca i video laringoskopom. Ova medicinska oprema spašava živote, a pošto je svaki život bitan, trebat ćemo i vašu pomoć. Krećemo u napad, za Velikogoričane, za sve nas, za svaki život-poručila je Velikogoričanima Dalija Zubek.



Prvu priliku za uključiti se u ovu humanitarnu akciju na korist svim Velikogoričanima imamo već ove subote, na Gastru Turopolja gdje će VG Legacy tim imati svoj štand i deliciju bez premca.

-Znali smo da gorička hitna ima određenu aparaturu, no i da nešto nedostaje, pa smo provjerili što je najbitnije i najpotrebnije i odlučili napraviti akciju za Goricu. Pozivamo vas sve da dođete do štanda VG Legacy na Gastru Turopolja ove subote gdje vas uz veselu ekipu i kolače očekuje i ovogodišnji hit manifestacije-"sarma-dog"!-poručila je Zubek.

Nije teško za pretpostaviti, čim je sarma u pitanju, mora biti nešto senzacionalno, a čim degustiranjem istog činimo dobro djelo, ovaj štand svakako ne smijemo zaobići. Po potrebi nakon prikupljanja donacija na Gastru VG Legacy tim organizirat će i druga humanitarna događanja u Velikoj Gorici, a o svemu ćete na vrijeme saznati na našem portalu.

Podijeli