Novosti Sport Događanja

FOTO Goričani ne posustaju: Novoj akciji darivanja krvi odazvalo se gotovo 300 naših sugrađana!

08.10.2020. / Petar Brnada

S novim tjednom startala je i nova trodnevna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju je u svojim prostorijama u Cvjetnom naselju organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica.

Niti ovog puta nije bilo sumnje da će se Velikogoričani ovoj akciji odazvati u velikom broju pa je upravo takav i ishod- velik i značajan za sve one koji su u potrebi i kojima će ta dragocjena tekućina značiti život.

U tri dana koliko je potrajala i ova listopadska akcija, javljaju iz Crvenog križa, prikupljeno je sjajnih 258 doza krvi dok se akciji odazvalo ukupno 290 građana Velike Gorice koji su već dugo vremena naviknuti na strpljivo i disciplinirano čekanje na svoj red ispred prostorija Crvenog križa.

-Veliko hvala našim dragim darivateljima- ukratko su poručili iz goričkog Crvenog križa.

Galerija slika

FOTO Goričani ne posustaju: Novoj akciji darivanja krvi odazvalo se gotovo 300 naših sugrađana! FOTO Goričani ne posustaju: Novoj akciji darivanja krvi odazvalo se gotovo 300 naših sugrađana! FOTO Goričani ne posustaju: Novoj akciji darivanja krvi odazvalo se gotovo 300 naših sugrađana! FOTO Goričani ne posustaju: Novoj akciji darivanja krvi odazvalo se gotovo 300 naših sugrađana! FOTO Goričani ne posustaju: Novoj akciji darivanja krvi odazvalo se gotovo 300 naših sugrađana! FOTO Goričani ne posustaju: Novoj akciji darivanja krvi odazvalo se gotovo 300 naših sugrađana!

Podijeli