Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz ZET-a

Zbog prijevoza za blagdan Svih Svetih mijenjaju se polazišta na okretištima Dubec i Dubrava

Zagreb: Dezinfekcija ZET-ovih autobusa prije početka puštanja u promet
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
31.10.2020.
u 12:30

Od ostalih izmjena u prometu, autobusna linija 304 koja prevozi putnike iz Velike Gorice u Mraclin i obratno, zbog radova dogradnje sustava odvodnje od ponedjeljka će u svim polascima prema Mraclinu prometovati preko Okuja skraćeno do crkve Svetog Vida.

Zbog izvanredne organizacije prometa za blagdan Svih svetih, sutra će pojedine autobusne linije na okretištima Dubec i Dubrava promijeniti polazne perone na terminalima Dubrava i Dubec. Linije 205 i i 232 imat će tako polazno stajalište na 6. peronu terminala Dubrava, a Linija 209  polazit će s perona 1. Što se tiče linija s Dubca,  broj 224 koja imat će polazno stajalište na peronu 6, linija 270 kretat će s perona 9, a Linija 274 polazit će s perona 8 terminala Dubec.

Sutra od 8 do 20 sati, linije 206 (Dubrava – Miroševec) i 210 (Dubrava – Studentski grad – Novi Retkovec) neće prometovati, dok će se autobusna linija 230 (Dubrava – Granešinski Novaki) od 7.30 do 21 sat pojačati dodatnim prijevoznim kapacitetima. 

Od ostalih izmjena u ZET-ovom prometu, autobusna linija 140 koja s Mihaljevca vozi na Sljeme i dalje neće prometovati radnim danima u vremenu od 8 do 16 sati, a to će trajati do petka, 6. studenoga, zbog produljenja radova na dijelu Sljemenske ceste, od Lugarnice do Tomislavovog doma.

Autobusna linija 304 koja pak vozi putnike iz Velike Gorice u Mraclin i obratno, zbog radova dogradnje sustava odvodnje od ponedjeljka će u svim polascima prema Mraclinu prometovati preko Okuja skraćeno do crkve Svetog Vida. U Ulici braće Radić ispred kućnog broja 73, u smjeru crkve, bit će uspostavljeno privremeno autobusno stajalište. Ova regulacija trajat će sve do kraja mjeseca, 30. studenoga. 

Zbog istih radova, autobusna linija 325 (Velika Gorica – Vukojevac), u istom razdoblju radnim danima neće ostvarivati polaske iz Velike Gorice koji prometuju preko Mraclina za Vukojevac u 21 sat i 23.10 sati, te iz Vukojevca u 21.30 i 23.40 sati za Veliku Goricu. Također, autobus koji prometuje iz Vukojevca preko Mraclina za Veliku Goricu neće ostvariti polazak u subotu u 4.35 sati. 

- Molimo putnike da obrate pozornost na nove vozne redove koji su dostupni na našim mrežnim stranicama www.zet.hr, kao i na početno-krajnjim stajalištima - poručuju u ZET-u. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije