Home Crna Kronika FOTO VIJEST: U Podbrežnici se oko tri ujutro “uparkirao” u živicu

FOTO VIJEST: U Podbrežnici se oko tri ujutro “uparkirao” u živicu

28-godišnji vozač je bio pod utjecajem alkohola

PODIJELITE
Foto: Čitatelj / Igor Grnić

Policija je jutros objavila rezultate akcije pojačanog nadzora vozača kroz protekla dva dana. Među posebno zapaženima bila je i prometna nesreća koja se dogodila oko 2.30 sati u Podbrežnici. Naime, 28-godišnjak je pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Zadarskom ulicom u smjeru sjeveroistoka nakon čega se uspio zabiti u živicu.

Razlog prometne nesreće bila je i neprilagođena brzina kretanja. “Dolaskom do raskrižja s Koprivničkom ulicom, prilikom skretanja u lijevo nije brzinu kretanja vozila prilagodio stanju i osobinama ceste te je sletio van kolnika na meki teren sa sjeveroistočne strane raskrižja i naletio na dvorišnu ogradu nakon čega se vozilom nastavio nekontrolirano kretati u smjeru sjeveroistoka te tom prilikom naletio na ostavu za alat.”, govore nam iz policije.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Na fotografijama čitatelja koje smo primili vidljivo je kako je osoba izgubila nadzor nad vozilom i udarila u živicu koju je i probila. Kako saznajemo od čitatelja, automobil je kasnije maknut od strane HAK-a.