FOTO: Zagorcu tri boda na Udarniku

Nogometaši Kurilovca nakon tri tjedna prisilne stanke vratili su se na teren. Gost Udarnika bio je Zagorec iz Krapine, čiji su igrači uzdignutih ruku napustili teren nakon pobjede od 3:2
DSC_6450

Nogometaši Kurilovca nakon tri tjedna prisilne stanke vratili su se na teren. Gost Udarnika bio je Zagorec iz Krapine, čiji su igrači uzdignutih ruku napustili teren nakon pobjede od 3:2.

Domaća momčad može itekako žaliti za izgubljenim bodovima, jer po prikazanome zaslužila je barem jedan bod, no jednostavno danas je bio jedan od onih dana kada je sve okrenuto protiv vas. Iako su većim dijelom prvih 45. minuta bila bolja i dominantnija momčad, gosti iz Krapine na odmor su otišli s minimalnom prednošću. Kiks vratara Debijađija koji je skrivio kazneni udarac iskoristio je iskusni Matija Smrekar koji je bio siguran s bijele točke.

Nakon nekoliko minuta igre u nastavku domaći stoper Ivan Rajić morao je napustiti igru. Jedan udarac laktom na sredini terena sutkinja Sabian Bolić prestrogo je sankcionirala isključenjem. Ipak, tada kao da je proradio inat kod domaće momčadi, koja je u 62. minuti stigla do izjednačenja zgoditkom Luke Sedlačeka. Bio je to tek početak ludog raspleta na Udarniku, jer gosti deset minuta kasnije golom Kanceljaka ponovno vode. Domaća momčad se ne predaje, već udarnički kreće po novo izjednačenje koje se dogodilo u 82. minuti. Strijelac je i ovoga puta bio Luka Sedlaček.

I kada se već činilo kako će susret završiti podjelom bodova, Leon Leuštek koristi neopreznost domaće obrane i pogađa za veliko slavlje Zagoraca, koji su u posljednjim sekundama mogli ostati bez trijumfa. No, Luka Sedlaček koji je u dva navrata vraća Kurilovec u igru, ovoga je puta promašio i slavlje gostiju moglo je započeti.

-S igračem manje dva se puta vraćamo, no napravili smo dvije prevelike greške u fazi otvaranja, što je protivnik znao kazniti. Tijekom cijele utakmice imali smo više od igre, no nažalost, nismo uzeli niti jedan bod- kazao je nakon utakmice domaći trener Perica Vidak.

3. HNL SREDIŠTE, 14. KOLO
NK KURILOVEC – NK ZAGOREC 2:3 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Smrekar (39-11m), 1:1 Sedlaček (62), 1:2 Kanceljak (72), 2:2 Sedlaček (82), 2:3 Leuštek (89)
NK KURILOVEC: Debijađi, Spudić (od 58. Hodak), Tominac, Pavlak, Sedlaček, Matoš, Čurek, Čunčić, Muhar (od 71. Ćosić), Roginić (od 46. Martinović), Rajić. TRENER: Perica Vidak
NK ZAGOREC: Babić, Prahić (od 29. Leuštek); Firer, Postonjski, Smrekar (od 84. Kovačec), Kanceljak, Poljak, Majcenić (od 77. Turniški), Landripet, Tarle, Vojaković (od 29. Kolar). TRENER: Drago Bartolić

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija