Novosti Sport Događanja

FOTO Stigla stabla na novootvoreni parking u Pucekovićevoj

10.11.2020. / Petar Brnada

VG Komunalac danas je započeo sa sadnjom stabala na novoizgrađenom parkiralištu u Ulici Josipa Pucekovića.

Na novom parkingu na kojemu su parkirna mjesta gotovo u potpunosti popunjena niknut će ukupno 11 stabala, a kako kažu iz VG Komunalca, njihovi vrijedni dečki sadnjom privode kraju uređenje koje znači i konačan završetak svih radova.

Podsjetimo, ukupno 98 novih parkirališnih mjesta već desetak dana je na raspolaganju stanarima Ulice Josipa Pucekovića, ali i svim građanima Velike Gorice koji svoju djecu dovoze u obližnji gradski vrtić kao i onima koji dolaze u Dom zdravlja.

Investicija je to vrijedna 1,8 milijuna kuna koju je izveo VGKomunalac. Radovi na novom parkingu započeli su 27. srpnja, a nakon 65 radnih dana parkiralište je završeno i prije roka.

Galerija slika

FOTO Stigla stabla na novootvoreni parking u Pucekovićevoj FOTO Stigla stabla na novootvoreni parking u Pucekovićevoj FOTO Stigla stabla na novootvoreni parking u Pucekovićevoj FOTO Stigla stabla na novootvoreni parking u Pucekovićevoj FOTO Stigla stabla na novootvoreni parking u Pucekovićevoj FOTO Stigla stabla na novootvoreni parking u Pucekovićevoj

Podijeli