Home Izdvojeno Nauči lakše učiti uz Davorku Ilečić na radionicama u POUVG

Nauči lakše učiti uz Davorku Ilečić na radionicama u POUVG

Organiziraju se radionice učenja, cjelovitog vježbanja i ponavljanja nastavnog sadržaja pod nazivom „Nauči učiti“

PODIJELITE

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica četvrtkom i petkom organizira radionice učenja, cjelovitog vježbanja i ponavljanja nastavnog sadržaja pod nazivom „Nauči učiti“.

Prve kreću ovog tjedna, 12. i 13. studenoga. Namijenjene su učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole koji žele usvojiti ili poboljšati svoje vještine učenja. Voditeljica radionica je učiteljica Davorka Ilečić, koja je savjete za kreativno učenje pisala na portalu Logoped.hr.

“Školarci i roditelji, zaboravite na negodovanja kod pisanja domaćih zadaća, svađe oko čitanja lektire i nervoze zbog učenja. Uz stručno vodstvo kroz radionice učinkovitog učenja školarci će pronaći vlastiti put za uspješno svladavanje školskih lekcija i zadataka. Naučit će tehnike učenja i pamćenja, motivacije i pametne organizacije vremena, naučit će razmišljati i tražiti rješenja, razvijati radne navike te kako biti samostalan i odgovoran u učenju.”, navode iz POUVG.

Ove radionice će pomoći pri učenju čitanja, pisanja, shvaćanja brojki, računskih operacija, relacija i odnosa i slično te pomažu djeci svladati gradivo iz matematike, hrvatskog jezika i prirode i društva.

Ciklus traje 20 tjedana, a organizira se jednom tjedno u trajanju od jednog školskog sata. Grupe su organizirane ovako:

  • četvrtak u 18:00 – 1. razredi
  • četvrtak u 19:00 – 3. razredi
  • petak u 18:00 – 2. razredi
  • petak u 19:00 – 4. razredi

Cijena po radionici je 50 kuna. Informacije i prijave su na 01 6259 806, 098 316 419 te obrazovanje@pouvg.hr.