Novosti Sport Događanja

Održavanje ulica u naseljima: Asfaltom prekrili površinu jednog nogometnog igrališta

13.11.2020. / Juraj Odrčić

Vremenske prilike proteklih tjedana još uvijek omogućavaju radove na prometnicama pa je tako na red došlo i održavanje nerazvrstanih cesta u nekoliko velikogoričkih naselja. Posljednjih tjedana asfaltiralo se od Velike Bune do Ribnice, a redom su to sporedne ulice gdje novog asfalta nije bilo zadnjih nekoliko desetaka godina ili ga uopće nije bilo.

U Velikoj Buni asfaltiran je jedan odvojak Ulice Turopoljsko posavskog odreda u duljini od 340 metara. U Gornjoj Lomnici u duljini od 140 metara presvučen je asfaltom dio ulice Stanka Vraza dok je u Donjoj Lomnici dio Duge ulice od 250 metara dobio novi asfalt. Asfaltiran je i prilaz ulici I.G.Kovačića u Velikoj Mlaki u duljini oko 165 metara, kao i Ilijačka ulica u Velikoj Gorici u duljini 240 metara. Održavanje je provedeno i u Drobnjakovoj ulici u Ribnici gdje se asfaltiralo 130 metara ove prometnice. Najduža ulica koja je u posljednje vrijeme asfaltirana je ulica u Gudcima gdje je "potegnuto" asfalta u duljini od 500 metara.

Sve zajedno postavljen je novi asfalt na 6680 kvadratnih metara prometnica što je najlakše predočiti kao površinu nogometnog travnjaka na gradskom stadionu.

 

 

Galerija slika

Održavanje ulica u naseljima: Asfaltom prekrili površinu jednog nogometnog igrališta Održavanje ulica u naseljima: Asfaltom prekrili površinu jednog nogometnog igrališta Održavanje ulica u naseljima: Asfaltom prekrili površinu jednog nogometnog igrališta

Podijeli