Novosti Sport Događanja

Dječji vrtić Lojtrica i ove godine u konkurenciji za titulu najljepšeg! Pomozite mu svojim "lajkovima"

08.12.2020. / Maja Peranić

Dječji vrtić Lojtrica u Velikoj Mlaki i ove je godine u konkurenciji 56 vrtića u Hrvatskoj koji se bore za titulu najljepšeg. Riječ je o natječaju koji provodi portal gradonačelnik.hr, a za vrtiće se glasuje putem njihove Facebook stranice gdje su objavljene galerije vrtića koje skupljaju "lajkove". Natječaj traje do 15. prosinca.

-Izbor najljepšeg vrtića pokrenuli smo prošle godine kako bi na jednom mjestu okupili i prezentirali građanima najljepše vrtiće u Hrvatskoj i tako promovirali ulaganja i trud u podizanje standarda koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane-ističu organizatori.

 U ovogodišnji izbor prijavilo se 56 vrtića iz 44 grada iz svih krajeva Hrvatske a među njima i neki od najbolje plasiranih u prošlogodišnjem izboru kao što je i DV Lojtrica iz Velike Mlake.

Tako već danas možete glasati upravo za velikogorički dječji vrtić na način da "lajkate" objavu na samoj Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr. Organizatori napominju da se lajkovi na podjele ne računaju već samo oni na izvornoj objavi.

 

Ove godine organizatori su odlučili proširiti projekt pa je tako i uvedena nagrada za najbolji vrtić za koju se vrtići bore kvalitetom smještaja, usluge i nadstandardima koje osiguravaju djeci. U sve je uključeno i Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za odgoj i obrazovanje s kojima su osmišljeni stručni kriteriji temeljem kojih će se vrednovati pristigle prijave i odabrati najbolji. Vrtići se, tako, natječu temeljem nadstandarda koje nude – od prehrane do dodatnih i besplatnih programa i projekata u koje su uključeni.

 

Podijeli