Novosti Sport Događanja

Hribarovi volonteri u novoj akciji, poklonili igračke Centru za socijalnu skrb i gradskom vrtiću!

22.12.2020. / Petar Brnada

I ove godine u adventu Hribarovi volonteri odlučili su činiti dobro, pa tako nastavljaju sa svojim hvalevrijednim humanitarnim akcijama.

Ovog puta pozvali su učenike da doniraju svoje igračke za djecu slabijeg imovinskog stanja kako bi im uljepšali blagdane. Mnoštvo raznolikih igračaka: auta, puzzla, lutkica, slikovnica, lego-kocaka… dostavljeno je Centru za socijalnu skrb i Dječjem vrtiću Velika Gorica čiji će se djelatnici pobrinuti da igračke dođu u prave ruke, otkrile su Katarina Sikirić Lukić i Erika Likan Kelentrić iz OŠ Nikole Hribara.

Podsjetimo, prošlog tjedna u organizaciji malih humanitarca u Caritasovu kuću ljubavi u Budaševskoj ulici u Zagrebu stigla je donacija sačinjena od pelena, čokolina, rižolina, vlažnih maramica, dudica, bočica, odjeće i drugih potrepština potrebnih malim bebama i djeci do tri godine.

Foto: OŠ Nikole Hribara

Galerija slika

Hribarovi volonteri u novoj akciji, poklonili igračke Centru za socijalnu skrb i gradskom vrtiću! Hribarovi volonteri u novoj akciji, poklonili igračke Centru za socijalnu skrb i gradskom vrtiću!

Podijeli