Novosti Sport Događanja

'Božić u Rožincu' ove godine uz drugačije ocjenjivanje kuća, domaćini pripremaju i veliki vatromet!

22.12.2020. / Petar Brnada

„Božić u Rožincu“ kojega već tradicionalno organiziraju Buševčani ove će godine doživjeti puno drugačije izdanje. Razlog je naravno, već svima jasan. Zbog novonastale situacije povezane sa COVID-19 tako ocjenjivanje kuća neće biti moguće kao prijašnjih godina, no organizatori su pronašli način kako da sudjelujete usprkos koroni.

-Prošećite ulicom Rožinec od 25.-31.prosinca 2020. godine. Obzirom na novonastalu situaciju povezanu sa COVID-19 te zabrane okupljanja na javnim mjestima naš događaj ove godine ocjenjivanje kuća provodimo virtualno –javljaju iz Udruge Moj Buševec.

Tako će svaku okućnicu u ulici Rožinec i Puščine zasebno uslikati te objaviti na Facebook profilu udruge Moj Buševec 26.prosinca, gdje ćete svojim 'lajkom' moći sudjelovati u ocjenjivanju najbolje okićene kuće.

Uz virtualno ocjenjivanje kuća Buševčani su pripremili još jedno iznenađenje. U subotu, 26. prosinca, očekuje vas veliki vatromet! Upalit će ga u 18:00 sati duž cijele ulice Rožinec, a prenosit će se uživo također preko Facebook profila Moj Buševec tako da i vi možete uživati u prizorima.

A za sve one koji uz epidemiološke mjere odluče prošetati Rožincem, domaćini su pripremili i kuhano vino „to go“ kako bi se mogli ugrijati u ove hladne zimske dane.

Podijeli