Novosti Sport Događanja

Društvo žena Buševec darivalo još jednu obitelj u potrebi

22.12.2020. / Ivana Ćurić

Da je Božić vrijeme darivanja Goričani često pokazuju upravo darivanjem drugih, onih koji su spletom životnih okolnosti u situaciji da nemaju druge nego zatražiti pomoć. Potvrđuje to još jedna mala humanitarna akcija, ovoga puta u režiji Društva žena Buševec koje je obradovalo jednu zagrebačku obitelj.

Članice su prikupile novčanu pomoć kojom su prikupile namirnice i higijenske potrepštine za jednu obitelj slabijeg imovinskog stanja, a što će posebno obradovati četvero djece iz iste.

-Društvo je jučer išlo u nabavku namirnica koje su kupljene pomoću novčanih donacija za obitelj iz Trešnjevke s četvero djece i koji su tražili pomoć, a slabijeg su imovinskog stanja. Donatori su Pedikerski salon Benc - vlasnik Anita Jambrečina i anonimni donator. Drago Režek donirao je namirnice i igračke koje su također proslijeđene istoj obitelji. Ivana Đuretić donirala je igračke i obuću i dječji tepih. Sve od navedenog je u svom trošku odnio Nenad Rožić. Zahvaljujemo se donatorima od srca jer su uljepšali ove božićne blagdane ovoj šesteročlanoj obitelji-poručili su iz Društva žena Buševec.

(foto:DŽB)

Podijeli