Novosti Sport Događanja

FOTO: Gradska knjižnica u potresu pretrpjela štete! Zatvorena do daljnjega

30.12.2020. / Maja Peranić

U razornom potresu koji je jučer pogodio i naše područje stradala je i Gradska knjižnica Velika Gorica. Oštećene su prostorije knjižnice te se utvrđuje šteta na građi i inventaru. Zbog nastale situacije iz knjižnice su izvijestili da neće raditi do daljnjega.

-Obavještavamo sve korisnike da će knjižnica biti zatvorena dok se utvrdi šteta nastala u današnjem potresu na građi i inventaru knjižnice te svim prostorima knjižnice. Tek kad budemo uvjereni da su svi prostori sigurni za korištenje i posudbu te otklonimo nastalu štetu, knjižnica će ponovno otvoriti svoja vrata. Nadamo se da će to biti vrlo skoro i da ćemo se s početkom nove godine ponovno vidimo-kazali su iz Gradske knjižnice.

Galerija slika

FOTO: Gradska knjižnica u potresu pretrpjela štete! Zatvorena do daljnjega FOTO: Gradska knjižnica u potresu pretrpjela štete! Zatvorena do daljnjega FOTO: Gradska knjižnica u potresu pretrpjela štete! Zatvorena do daljnjega FOTO: Gradska knjižnica u potresu pretrpjela štete! Zatvorena do daljnjega FOTO: Gradska knjižnica u potresu pretrpjela štete! Zatvorena do daljnjega

Podijeli