Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB POTVRDIO

Hajduk ima novog sportskog direktora, iza sebe ima 17 trofeja

Mindaugas Nikoličius
https://hajduk.hr/
04.01.2021.
u 09:49

Posljednje tri godine proveo je na mjestu sportskog direktora i člana Uprave HNK Gorica

Mindaugas Nikoličius novi je sportski direktor Hajduka, potvrdio je splitski klub u ponedjeljak ujutro na svojoj službenoj stranici. 

Nikoličius je rođen 5. listopada 1983. godine u Neringi u Litvi, ima 16-godišnje iskustvo rada u nogometu, a s Bijelima je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine. 

Prvi posao u nogometu započeo je radeći u nogometnom savezu Litve 2005. godine, a već 2006. godine škotski Heart of Midlothian angažirao ga je kao sportskog direktora te je na tom mjestu ostao do 2008. godine.

Zatim je 2010. godine prihvatio poziv litavskog Žalgirisa u kojem je sedam godina obnašao funkciju sportskog direktora i člana Uprave. 

Posljednje tri godine proveo je na mjestu sportskog direktora i člana Uprave HNK Gorica s kojom je raskinuo ugovor i prihvatio poziv Hajduka. 

Tijekom karijere sportskog direktora u navedenim klubovima osvojio je ukupno 17 različitih trofeja. Po zanimanju je pravnik, a tečno govori litavski, engleski, njemački i ruski jezik. Služi se i poznaje osnove hrvatskog jezika.

Komentara 9

RI
rimac444
10:46 04.01.2021.

Hajduku na kormilu trebaju normalni ljudi, pozitivni, domoljubi koji će to usaditi i u momčad kao i navijače, a ne negativci koji razvijati mržnju prema svima i na tome tražiti rezultate.

Avatar feudalac
feudalac
17:46 05.01.2021.

...valjda će ovaj "spasitelj" sa sobom natrag dovesti Špikića i Kalika!? U Hajduku ima priliku osvojiti još jedan trofej "4 kafića" a onda palicom po glavi i nogom u guzicu...ahahahaaaaa kapitalac, hihihiiiii htjeli bi biti veliki klub za male pare

DM
drazen.muhvic
12:44 04.01.2021.

Ono kada se kao sportski direktor i član uprave nogometnih klubova dičiš sa 17 osvojenih trofeja?! Neprocjenjivo... (glede toga, jedna obična spremačica sa malo dužim stažem u GNK Dinamo ima više osvojenih trofeja od njega)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije