Novosti Sport Događanja

Mudrinski: Nadam se kako će nas poslužiti zdravlje...

07.01.2021. / Damir Žbulj

Ognjen Mudrinski nije imao odmora za pravoslavne blagdane. Srpski napadač propustio je završnicu jesenskog dijela sezona zbog ozljede i potrebno je uhvatiti dobar ritam prije nastavka prvenstvenog natjecanja 19. siječnja u Puli.

"Dobro sam, hvala Bogu. Ozljeda je iza mene. Mjesec dana nisam trenirao s ekipom i željan sam rada i dokazivanja. Dobili smo novog trenera i za sada sve funkcionira perfektno. Nadam se kako će nas sve u klubu zdravlje poslužiti i da ćemo nastaviti s dobrim partijama u drugom dijelu sezone," istaknuo je Mudrinski.

Treba se priviknuti i na novog trenera...

"Promijenio sam u karijeri dosta klubova i trenera. Ovo mi je već treći u Gorici, sve je u najboljem redu, iako se još tek upoznajemo. Prvi dojmovi su fantastični i nema razloga da ne bude sve kako treba," komentirao je odlazak Valdasa Dambrauskasa i dolazak Siniše Oreščanina.

Turopoljski prvoligaš je na sjajnom trećem mjestu s četiri boda zaostataka za vodećim Dinamom. Upravo hrvatski prvak dolazi 23. siječnja na velikogorički Gradski stadion.

"Ne treba se opterećivati rezultatima i očekivanje Najbitnije je da idemo iz utakmice u utakmicu i da pokušamo raditi one stvari koje šef očekuje od nas. Siguran sam da ako budemo maksimalno motivirani svaki dvoboj da rezultat neće izostati," smatra drugi ovosezonski strijelac Gorice sa šest postignutih golova. Lovrić ih je zabio deset, jedan manje od Dinamovca Gavranovića, vodećeg topnika HT Prve lige.

"Ne opterećujemo se time. Najbitnije je da mi skupljamo bodove i da pobjeđujemo. Najmanje bitno je tko će postići golove," zaključio je Mudrinski.

(Foto: HNK Gorica)

 

Podijeli