Novosti Sport Događanja

FOTO Pogled iz perspektive goričkih vatrogasaca, s autoljestava zabilježili svu ljepotu našeg kraja!

12.01.2021. / Petar Brnada

- Svima je vjerojatno dobro poznato kako posao vatrogasca donosi prizore koje nitko ne želi vidjeti, ali postoji i druga strana medalje- javljaju dečki iz JVP Velika Gorica.

Naime, danas su velikogorički vatrogasci, uz posao koji ovih dana intenzivno obavljaju, uspjeli uhvatiti priliku u Peršinovcu. Uživali su u pogledu s autoljestve i, kako sami kažu, zabilježili svu ljepotu našeg kraja.

-Uživajte u kadrovima ili još bolje, prošećite i boravite u toj prekrasnoj prirodi, uljepšati će vam dan kao i našim dečkima- poručuju vam vatrogasci iz JVP Velika Gorica.

Fotografije JVP-a pogledajte u galeriji.

Galerija slika

FOTO Pogled iz perspektive goričkih vatrogasaca, s autoljestava zabilježili svu ljepotu našeg kraja! FOTO Pogled iz perspektive goričkih vatrogasaca, s autoljestava zabilježili svu ljepotu našeg kraja! FOTO Pogled iz perspektive goričkih vatrogasaca, s autoljestava zabilježili svu ljepotu našeg kraja! FOTO Pogled iz perspektive goričkih vatrogasaca, s autoljestava zabilježili svu ljepotu našeg kraja! FOTO Pogled iz perspektive goričkih vatrogasaca, s autoljestava zabilježili svu ljepotu našeg kraja! FOTO Pogled iz perspektive goričkih vatrogasaca, s autoljestava zabilježili svu ljepotu našeg kraja! FOTO Pogled iz perspektive goričkih vatrogasaca, s autoljestava zabilježili svu ljepotu našeg kraja! FOTO Pogled iz perspektive goričkih vatrogasaca, s autoljestava zabilježili svu ljepotu našeg kraja!

Podijeli