Novosti Sport Događanja

U ponedjeljak povratak u školske klupe: Sve škole osim Kumičića i PŠ Dubranec spremne za nastavu

14.01.2021. / Maja Peranić

Školarci se u ponedjeljak 18. siječnja vraćaju u svoje klupe, a prema najavama Ministarstva znanosti i obrazovanja za početak će se u škole vratiti samo učenici nižih razreda, dok će se za učenike viših razreda nastava odvijati po modelu on-line.

U obilasku škola i vrtića na području Velike Gorice danas je bio v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar. Sve škole pregledane su nakon potresa, a za početak novog polugodišta spremne su sve osim OŠ Eugena Kumičića i PŠ Dubranec.

-Sve škole su dodatno još jednom pregledali statičari. Sve osim OŠ Eugena Kumičića i OŠ Dubranec bit će spremne za nastavu u ponedjeljak-istaknuo je prilikom obilaska Krešimir Ačkar, kasnije pojasnivši da će se nastava u Kumičiću provoditi od ponedjeljka, no bez korištenja sportske dvorane.

Podsjetimo, na području Velike Gorice ukupno je obiđen 21 školski objekt te 13 predškolskih objekata, a teže su stradali jedino PŠ Dubranec te dvorana OŠ Eugena Kumičića. Zbog nastale situacije traže se modeli za početak nastave za čake u Dubrancu za koje će se najvjerojatnije prvih tjedana nastava organizirati on-line.

Više o početku nastave novog polugodišta u Velikogoričkim školama znat će se danas nakon sastanka ravnatelja škola i gradske uprave.

Galerija slika

U ponedjeljak povratak u školske klupe: Sve škole osim Kumičića i PŠ Dubranec spremne za nastavu U ponedjeljak povratak u školske klupe: Sve škole osim Kumičića i PŠ Dubranec spremne za nastavu U ponedjeljak povratak u školske klupe: Sve škole osim Kumičića i PŠ Dubranec spremne za nastavu U ponedjeljak povratak u školske klupe: Sve škole osim Kumičića i PŠ Dubranec spremne za nastavu U ponedjeljak povratak u školske klupe: Sve škole osim Kumičića i PŠ Dubranec spremne za nastavu U ponedjeljak povratak u školske klupe: Sve škole osim Kumičića i PŠ Dubranec spremne za nastavu

Podijeli