Novosti Sport Događanja

Goričke osnovne škole po nacionalnom programu, samo PŠ Dubranec "full online"

14.01.2021. / Redakcija

Kako je najavio ministar Radovan Fuchs danas je i za velikogoričke osnovne škole potvrđeno iz gradskog Upravnog odjela za predškolstvo i školstvo - niži razredi vraćaju se 18. siječnja u škole dok se predmetna nastava vodi online. Nakon obilaska statičara svih školskih objekata i konzultacija s ravnateljima škola utvrđeno je da zbog oštećenja Područne škole Dubranec svi učenici od tamo s nastavom kreću online.

- Sve osnovne škole izuzev oštećene u Dubrancu kreću po najavljenom programu, do četvrtog razreda nastava se provodi u školi, a stariji učenici putem online nastave. To se odnosi i na Osnovnu školu Eugena Kumičića u kojoj se neće koristiti sportska dvorana - potvrdio nam je pročelnik Neven Topoljnjak.

Učenici od prvog do četvrtog razreda tako pohađaju nastavu u školi dok učenici od petog do osmog razreda pohađaju nastavu na daljinu (online) i to do 31. siječnja.

Podsjetimo, na području Velike Gorice ukupno je obiđen 21 školski objekt te 13 predškolskih objekata, a teže su stradali jedino PŠ Dubranec te dvorana OŠ Eugena Kumičića. 

Podijeli