Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA OZLIJEĐENIH

Planula drvena kuća u okolici Velike Gorice, vatrogasci objavili važno upozorenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plamen je potpuno progutao drvenu kuću u mjestu Petrovina kod Velike Gorice. Srećom, nije bilo ozlijeđenih.

Rano jutros izbio je požar u Petrovini Turopoljskoj u kojem je potpuno izgorjela drvena kuća. "Dojavu smo zaprimili u 5:20 sati i izašli na intervenciju s dva vozila i devet vatrogasaca. U trenutku kad smo došli na požarište starija žena (71) koja živi u kući već je bila van objekta i prošla je bez ozljeda.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Krov se do našeg dolaska već bio urušio od vatre, a gašenje požara završilo je u 7:50", kazao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Velike Gorice Ivica Maceković, piše VGdanas.

Vatrogasci pozivaju građane na dodatan oprez.

"U kućanstvima koja se griju na kruta goriva postoji veća opasnost od nastajanja požara radi neodržavanja dimovodnih kanala, neodržavanja peći i grijalica te neodgovorno rukovanje istim. Čim zima pokaže svoje zube, to još više dolazi do izražaja i nažalost učestale su ovakve slike.

UPOZORAVAMO građane da pažljivo i odgovorno rukuju sa svojim pećima i grijalicama te ih konstantno održavaju da se izbjegnu nemili događaji. Današnja intervencija je srećom završila samo sa materjijalnom štetom, a falilo je malo da bude i kobnije. Odgovornost prema sebi je odgovornost prema drugima."

 

🚨🚒Hladne noći, veća opasnost od požara🚒🚨 U kučanstvima koja se griju na kruta goriva postoji veća opasnost od...

Objavljuje Javna vatrogasna postrojba Velika GoricaNedjelja, 17. siječnja 2021.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene