Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

Buktinja progutala kuću starice kod Velike Gorice: 'Malo je falilo da bude i kobnije'

Foto: JVP Velika Gorica
1/2
18.01.2021.
u 10:15

Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo, a čevid će se obaviti danas, priopćila je zagrebačka policija

Jutros oko 5.15 sati u Petrovini Turopoljskoj na za sada neutvrđen način izbio je požar obiteljske kuće u vlasništvu 71-godišnjakinje gospođe. Gospođa je, na sreću, uspjela izaći iz kuće, ali kuća je u potpunosti izgorjela.

Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo, a čevid će se obaviti danas, priopćila je zagrebačka policija.

- U kućanstvima koja se griju na kruta goriva postoji veća opasnost od nastajanja požara radi neodržavanja dimovodnih kanala, neodržavanja peći i grijalica te neodgovorno rukovanje istim. Čim zima pokaže svoje zube, to još više dolazi do izražaja i nažalost učestale su ovakve slike. UPOZORAVAMO građane da pažljivo i odgovorno rukuju sa svojim pećima i grijalicama te ih konstantno održavaju da se izbjegnu nemili događaji. Današnja intervencija je srećom završila samo sa materijalnom štetom, a falilo je malo da bude i kobnije. Odgovornost prema sebi je odgovornost prema drugima - poručili su iz JVP Velike Gorice.

🚨🚒Hladne noći, veća opasnost od požara🚒🚨 U kučanstvima koja se griju na kruta goriva postoji veća opasnost od...

Objavljuje Javna vatrogasna postrojba Velika GoricaNedjelja, 17. siječnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:41 18.01.2021.

staričinu kuću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije