Novosti Sport Događanja

DVD Kravarsko odradilo 82 intervencije nakon potresa

19.01.2021. / Ivana Ćurić

Vatrogasne snage u svim mjestima pogođenima potresom itekako su bile angažirane, među njima i Dobrovoljno vatrogasno društvo Kravarsko koje je od 29. prosinca do 16. siječnja na području svoje općine odradilo 82 tehničke intervencije.

-I dalje smo aktivni! Od 29. prosinca do 16.siječnja 2021. odradili smo 82 tehničke intervencije, uklanjanje dimnjaka, popravak krovišta, na području naše općine Kravarsko. Iako svoj posao obavljamo dobrovoljno i dalje ćemo biti na usluzi našim građanima. Hvala svima koji su stavili svoja vozila za visine na raspolaganje. Hvala svima koji nas ponude s kavom ili sokom - puno nam to znači. Hvala i onima koji nas spomenu i pohvale na društvenim mrežama - zajedno smo jači. Posebno hvala onima koji su zajedljivi i koji nam nisu podrška. Zbog njih se trudimo biti još bolji-poručili su na društvenim mrežama vatrogasci iz Kravarskog.

Galerija slika

DVD Kravarsko odradilo  82 intervencije nakon potresa DVD Kravarsko odradilo  82 intervencije nakon potresa DVD Kravarsko odradilo  82 intervencije nakon potresa

Podijeli