Novosti Sport Događanja

Na novoj radionici VEGORA-e saznajte sve o web stranici kao temelju digitalnog marketinga

22.01.2021. / Maja Peranić

Velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA, u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra, organizira novu radionicu programa Google Digitalne garaže na temu web stranice.

Ako tražite odgovore i spremni ste za niz novih savjeta koji se tiču ovih pitanja: Kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno? Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih poslovnih ciljeva? Tko su korisnici web stranica i zašto je to važno? - ova radionica je stvorena za vas.

Postavljena pitanja ćete dobiti kroz 4 školska sata na online radionici “Web stranica kao temelj digitalnog marketinga; Korisnici web stranice i ciljna skupina” koja će se održati 28. siječnja 2021. godine od 11 do 14 sati.

-Kroz primjere iz prakse objasnit ćemo pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva. Na primjeru besplatnog Google alata prikazat ćemo jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučit će te što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu te po izradi person(e)a i ciljeva web sjedišta definirati potrebne funkcionalnosti i producirati jednostavno web sjedište na WordPress platformi. Upoznat ćemo osnovne termine u web produkciji te osnove korištenja CMS WordPress sustava-ističu organizatori.

Prijaviti za radionicu se možete OVDJE.

 

Foto: Arhiva

Podijeli