Novosti Sport Događanja

Učenici ispisali poruke podrške vršnjacima u Glini, odnijet će ih VG Legacy vojska frizera

23.01.2021. / Ivana Ćurić

Još jedna humanitarna inicijativa pokrenuta iz Velike Gorice sutra će imati svoj vrhunac u Glini gdje će VG Legacy vojska volontera besplatno šišati i frizirati mještane potresom pogođenih područja i tako im barem malo uljepšati dan. No, sutrašnji dan uljepšat će i poruke podrške koje su ispisali najmlađi članovi VG Legacy tima, učenici produženog boravka iz OŠ Eugena Kumičića, a koje sutra s frizerima stižu u Glinu.

-Pripreme za akciju "Legacy frizeri za Glinu" su gotove. Ekipa je spremna i uzbuđena. U nedjelju rano ujutro za Glinu kreće 20 frizera i 20 volontera. Od 09:30 kreću frizeri u akciju u OŠ Glina, Legacy tim ide kao potpora i asistenti. Posebno se veselimo odazivu frizera sa područja pogođenih potresom, divne dame iz Gline koje nam pomažu u organizaciji i čekaju nas raširenih ruku. Idemo unijeti malo pozitive i dobre energije. Toga uvijek svima treba. Naravno, ne bi mi bili mi da nemamo još iznenađenja, ali čekajte nedjelju, pa sve otkrijemo. Dragi naši pratitelji sa područja pogođenih potresom, dođite, podružite se i izađite sa novom frizurom. Naši frizeri volonteri vas čekaju. Javite susjedima, prijateljima, povezite nekoga tko ne može sam doći... jer... samo se srcem dobro vidi-poručili su članovi VG Legacy ekipe i dodali kako su im najveći vjetar u leđa najmlađi među njima.

Učenici su to produženog boravka iz OŠ E. Kumičića koji su se i ranije pridružili svojim angažmanom humanitarnim akcijama u organizaciji VG Legacyja. Tako su  neće ni vas ostaviti ravnodušnima.

-Oni su naš poseban ponos, sreća, radost i suza u oku svaki put kada se ovako sami angažiraju i u tome uživaju. Uz njih znamo da ostavljamo svijet i Legacy u sigurnim rukama. Naši mini heroji, naša nada i vjera u bolje sutra. Naša mala bića najvećih srca-rekli su o njima njihovi starije kolege iz VG Legacyja, a što su poručili pogledajte na fotografijama.

Galerija slika

Učenici ispisali poruke podrške vršnjacima u Glini, odnijet će ih VG Legacy vojska frizera Učenici ispisali poruke podrške vršnjacima u Glini, odnijet će ih VG Legacy vojska frizera Učenici ispisali poruke podrške vršnjacima u Glini, odnijet će ih VG Legacy vojska frizera Učenici ispisali poruke podrške vršnjacima u Glini, odnijet će ih VG Legacy vojska frizera Učenici ispisali poruke podrške vršnjacima u Glini, odnijet će ih VG Legacy vojska frizera Učenici ispisali poruke podrške vršnjacima u Glini, odnijet će ih VG Legacy vojska frizera

Podijeli