Novosti Sport Događanja

Špikić: Bilo je i nesreće i sudačkih pogrešaka, teško je podnijeti ovakav poraz

24.01.2021. / Damir Žbulj

Sjajni mladi velikogorički nogometaš Dario Špikić bio je prvo ime Gorice u okršaju s Dinamom, koji je nažalost otišao na stranu gostiju.

Zabio je sjajan pogodak, upisao dvije asistencije i pokazao kako su pred njim velike stvari.

"Odmah bih mijenjao golove i asistencije za ovu pobjedu! Naravno da sam zadovoljan svojom partijom, ali sve mi je to nekako u drugom planu kad utakmica ovako završi. Vidio sam prostor u sredini, napravio sam fintu, shvatio da nitko ne izlazi na mene i odlučio opaliti. Hvala Bogu, ušla je," osvrnuo se  na subotnji derbi za službenu klupsku stranicu.

Utakmica s braniteljem naslova bila je spektakularna i prava je šteta što je sudac Zebec u završnici 'bacio mrlju' na ovu nogometnu predstavu...

"Baš je bila jedna prava, dobra, kvalitetna utakmica, s puno golova, vjerujem jako dobra za gledanje. U tih zadnjih pet minuta, eto, primili smo dva gola i izgubili utakmicu. Bilo je tu nesreće, bilo je i sudačkih pogrešaka... Svatko može pogriješiti, shvaćamo to, ali teško je kad se dogodi na tvoju štetu. Poslije utakmice u svlačionici smo svi bili baš tužni, utučeni, frustrirani. Teško je podnijeti ovakav poraz, pogotovo u situaciji kad se možeš priključiti vrhu, imaš pobjedu u rukama i u zadnjim sekundama sve prospeš..."

"Naravno da je teško..."

Vjerujemo kako će već iduće nedjelje protiv Rijeke ishod biti puno bolji

"Jako bitna utakmica za nas, a ja vjerujem da će nam se baš tamo vratiti sve ovo što dobro radimo, da ćemo doći do pozitivnog rezultata. U svakom slučaju, bit ćemo spremni za taj izazov," zaključio je 21-godišnji Velikogoričanin.

Podijeli