Obavijesti

Sport

Komentari 58

Pajaču i Zebecu žestoke kazne?!

Pajaču i Zebecu žestoke kazne?!

Velikih repova bilo je nakon utakmica Gorice i Dinama, Istre1961 i Slaven Belupa, pa i nakon današnjeg derbija čini se da je sudac Mario Zebec donio dosta krivih odluka. Savez je jasan: Bit će kažnjeni!

VIDEO

Griješiti je ljudski, ali ako se gumica potroši prije olovke, malo ste pretjerali. A ako ćemo gledati nastavak HNL-a, odnosno prvih nekoliko utakmica, suci su debelo pretjerali. Istra 1961 pobijedila je Slaven Belupo golovima iz dva penala u posljednjih deset minuta, gdje su gosti, malo je reći, poludjeli.

Pokretanje videa...

Livaković proslavio rođendan 01:00

- Izgubili smo ovu utakmicu na nevjerojatan način, ne znam kad sam ovako nešto vidio zadnji put, bar ne od kad je VAR uveden. Čestitke Istri na pobjedi, bila je ovo uistinu prava promocija HNL-a. Mogu samo reći da je glavni glumac večerašnje predstave bio ili tendenciozan ili apsolutno nedorastao, a ne znam što je gore. I znam, sad će krenuti priča o kontaktu, intenzitetu i ostalom. i sve čisto - rekao je direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović na suđenje Igora Pajača.

Dinamo i Hajduk sastali se u zaostalom 13. kolu HT Prve lige

Potom su se u Gorici žalili na suđenje Marija Zebeca, koji je, smatraju Goričani, darovao Dinamu aut nakon kojeg su 'modri' imali penal, izjednačili, a potom i okrenuli utakmicu.

Kulminacija je bila na derbiju Dinama i Hajduka, gdje je Zebec opet griješio. Nije dosudio očiti penal za Dinamo, potom je ušao u kompenzacije, pa oprostio Periću žuti karton, nije vidio vraćanje lopte igrača Hajduka golmanu... Uglavno, bilo je to loše suđenje. Naravano, odmah nakon niza kardinalnih pogrešaka kontaktirali smo Marijana Kustića, izvršnog direktora HNS-a i čovjeka koji pokušava unijeti brojne promjene u hrvatski nogomet.

Je li sudac oštetio dinamovce? Dvaput odlučio: penala nema
Je li sudac oštetio dinamovce? Dvaput odlučio: penala nema

- Sve smo vidjeli. Odmah vam kažem da će suci koji su griješili sigurno biti sankcionirani! Savez će odmah reagirati i kazniti suce koji su napravili niz pogrešaka, bez ikakvih privilegija - rekao je Kustić.

No što dalje?

- Sutra slijedi izvješće sudačke komisije o 17. kolu i o utakmici Dinama i Hajduka, a potom će svoju riječ imati povjernik za delegiranje sudaca Ivan Novak - objasnio je Kustić.

Zbog velikih pogrešaka moguće su i velike kazne, pa tako saznajemo da je moguće da Pajač i Zebec neće suditi niti jednu utakmicu do kraja prvenstva!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu