Novosti Sport Događanja

VG Zimska služba na terenu: Ceste našeg područja su prohodne, spremni smo za jače padaline

31.01.2021. / Maja Peranić

Snijeg koji od jutra neumorno pada zabijelio je i ceste našega kraja. Zimska služba VG komunalca je na terenu te, kako doznajemo od direktora Jurice Mihalja, ceste su prohodne i nema problema u prometu.

-Za sad su samo naše službe na terenu, ako bude potrebe pratit ćemo stanje, pa ćemo i dići sve kooperante. Tijekom noćni i jutra izvršili smo pripremu za padaline koje su se pojavile sukladno prognozi. Nadziremo sve prometnice, reagirat ćemo u slučaju da se snijeg počne zadržavati na njima-rekao nam je Mihalj.



Ceste su prohodne, istaknuo je, a na građane se apelira da svoju vožnju prilagode zimskim uvjetima. Veći problemi se ne očekuju, kaže Mihalj. Najteže je uvijek u brdskim predjelima gdje je niža temperatura i lakše dolazi do stvaranja poledice.

-Stanje sipine i soli je zadovoljavajuće. Najbitnija je bila priprema da se ceste posole prije zadržavanje snijega na tlu. Konstantno nadziremo teren i ako bude potrebe reagirat ćemo dodatno-kazao je Mihalj i još jednom naglasio:

-Apeliramo na vozače, naše sugrađane da vožnju prilagode zimskim uvjetima na cestama.

Galerija slika

VG Zimska služba na terenu: Ceste našeg područja su prohodne, spremni smo za jače padaline VG Zimska služba na terenu: Ceste našeg područja su prohodne, spremni smo za jače padaline VG Zimska služba na terenu: Ceste našeg područja su prohodne, spremni smo za jače padaline VG Zimska služba na terenu: Ceste našeg područja su prohodne, spremni smo za jače padaline VG Zimska služba na terenu: Ceste našeg područja su prohodne, spremni smo za jače padaline

Podijeli