Novosti Sport Događanja

'Djeca djeci': U vrtiću Lojtrica osmislili 150 paketa posebnih poruka podrške i prijateljstva!

04.02.2021. / Petar Brnada

Potaknuti situacijom u kojoj su se našli ljudi s područja pogođenim potresom, i dječji vrtić Lojtrica sa svojim zaposlenicima, vrtićancima i njihovim roditeljima odlučio se uključiti pomoći na svoj način.

Realizirali su, naime, akciju prikupljanja paketa za djecu i njihove obitelji. Odgojiteljica Maja Kirin kazala je da je akcija pokrenuta na inicijativu roditelja, a dječji vrtić Lojtrica rado se uključio.

-Kako bi razveselili mališane, djeca i zaposlenici osmislili su za svaki paket posebne poruke podrške i prijateljstva. U akciji je prikupljeno oko 150 paketa, a istovremeno mnoge divne poruke i radovi djece ostavili su trag pozitivne energije i podrške u ovim teškim vremenima- otkrila je odgojiteljica Maja.

 

Foto: DV Lojtrica

Galerija slika

'Djeca djeci': U vrtiću Lojtrica osmislili 150 paketa posebnih poruka podrške i prijateljstva! 'Djeca djeci': U vrtiću Lojtrica osmislili 150 paketa posebnih poruka podrške i prijateljstva! 'Djeca djeci': U vrtiću Lojtrica osmislili 150 paketa posebnih poruka podrške i prijateljstva! 'Djeca djeci': U vrtiću Lojtrica osmislili 150 paketa posebnih poruka podrške i prijateljstva!

Podijeli