Novosti Sport Događanja

U PŠ Rakitovec stigla i vrijedna županijska nagrada, svoje pametne ploče donirali su u škole u Mraclinu i Vukovini

07.02.2021. / Petar Brnada

Područna škola Rakitovec kao jedna od najaktivnijih eko škola u turopoljskom kraju koja je nebrojeno puta rušila rekorde u prikupljanju starog papira prošlog je tjedna kao nagradu primila novu policu za knjige koja je stigla od tvrtke DB Smith koja prikuplja stari papir, a sada su realizirali i onu županijsku nagradu.

Zamijenili su, naime, pametnu ploču Multi - Touch Panelom, dok su dosadašnju ploču donirali u centralnu školu Vukovina, a pametnu ploču osvojenu prije dvije godine donirali u PŠ Mraclin.

A kako kaže učitelj škole, Željko Mikulin, ni to nije sve.

-U proljeće ćemo vam prezentirati u što smo uložili sredstva od nagrade Grada VG, a prije petnaestak dana stiglo nam je jedno veliko i ugodno iznenađenje. Nakon potresa i naša područna škola je pretrpjela oštećenja. Primili smo donaciju iz Njemačke naše sumještanke i njezinog supruga, a o tome ćemo vas opširnije izvijestiti nakon proljetnih praznika i radova u koje ćemo uložiti donirana sredstva- otkrio je učitelj Mikulin i od srca zahvalio svima koji ih prate i sudjeluju u njihovim akcijama.

Podijeli