Novosti Sport Događanja

FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju

08.02.2021. / Maja Peranić

Iz Velike Gorice, točnije iz OŠ Eugena Kumičića u subotu su u Petrinju, u OŠ Mate Lovraka doputovala dva kombija puna vrećica prikupljenog školskog pribora i potrepština koje su učenici Kumičića prikupili u humanitarnoj akciji koju je organizirala škola. Podsjetimo, akcija je trajala od 25. do 28. siječnja pod vodstvom volonterskog kluba škole.

Prikupljeno je i upakirano 400 vrećica u kojima se nalazio školski pribor, društvene i didaktičke igre, slušalice za mobitele, miševi i zvučnici za računalo te slatkiši.



Zahvaljujući pomoći DVD-a Kurilovec, paketi su uspješno dostavljeni u Petrinju.

-Još jednom se zahvaljujemo svim učenicima, roditeljima i voditeljicama Volonterskog kluba (Sanja Haljinko i Ana Gelo) na uspješno odrađenoj akciji, a zapovjedniku DVD Kurilovec Hrvoju Sučecu i ostalim vatrogascima na pomoći u organizaciji prijevoza. Također se zahvaljujemo ravnateljici OŠ Mate Lovraka Ankici Krnjajić Magdić i učiteljici Jani Anušić na uspješnoj suradnji te srdačnom dočeku-kazala je ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Snježana Ruklić.



Istaknula je veliko zadovoljstvo ovom akcijom koja je unaprijed bila dogovorena sa školom iz Petrinje kako bi učenicima u ruke došlo ono što im je najpotrebnije.

-Jako smo zadovoljni, kakvu god akciju organiziramo uključi se velik broj roditelja i djece pa čak i naših sugrađana. Unaprijed smo dogovorili ovu akciju i prikupljali upravo ono što školarcima iz te škole treba i naravno da su bili zadovoljni. Priredili su nam srdačan i topao doček-rekla nam je ravnateljica Ruklić.



Ova humanitarna akcija samo je početak suradnje između velikogoričke i petrinjske škole, kazala nam je ravnateljica, jer će se ona nesumnjivo nastaviti.

-Nadam se prijateljskoj i uspješnoj suradnji sa školom Mate Lovraka nakon ove humanitarne akcije. Ne mora to biti humanitarno, ali neki od oblika suradnje svakako ćemo ostvariti i nastaviti dalje-zaključila je Ruklić.

Galerija slika

FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju FOTO: Paketi školskog pribora iz Kumičića stigli u školu u Petrinju

Podijeli