Novosti Sport Događanja

VG Legacy ove subote prikuplja donacije za obitelji u potrebi!

10.02.2021. / Ivana Ćurić

Ovakve situacije ne mogu čekati, stoga je na apel više obitelji s velikogoričkog područja koje su u potrebi, brzo reagirala VG legacy ekipa koja organizira prikupljanje namirnica i potrepština ove subote, 13. veljače, u dvorani OŠ Eugena Kvaternika.

-Pošto nam se javlja sve više obitelji s našeg područja koje su u teškoj životnoj situaciji te im nedostaje hrane i higijenskih potrepština, odlučili smo ove subote 13. veljače, u sportskoj dvorani škole Eugen Kvaternik prikupljati donacije kako bismo im olakšali ovaj težak period. Akcija je najavljena u brzini jer ovakve situacije ne mogu čekati. Molim vas sve da se odazovete i pomognete nam opskrbiti za sada prvih 10 obitelji-poručila je Dalija Zubek putem društvenih mreža.

Prema prvotnom popisu prikuplja se sljedeće:

- brašno
- šećer
- sol
- tjestenina
- riža
- ulje
- konzervirana hrana
- gotova hrana
- suhomesnate salame
- pahuljice
- slatkiše za djecu
- pelene (sve veličine)
- higijenske potrepštine
- prašak za veš
- hrana za pse/mačke
- donacija psećih kućica


Donacije građani mogu donijeti od 8:00 do 17:00 sati, a istog dana bit će dostavljene na adrese potrebitih.

- Molimo volontere s prijevozom da se jave ako mogu pomoći oko dostave. U subotu vas tamo očekuje VG Legacy ekipa, svi oni divni ljudi koji su vam već poznati od akcije zbrinjavanja potresom pogođenih područja. Molim vas da sherate i da dođete u subotu s kojom sitnicom-poručila je Dalija za kraj.

Podijeli