Novosti Sport Događanja

U dva dana rasprodane ulaznice za "Vla Vla Vlajland"

12.02.2021. / Ivana Ćurić

Dva dana nakon što su puštene u prodaju ulaznice za predstavu "Vla Vla Vlaj Land"su rasprodane!

Nakon što je niz društvenih događanja odgođen zbog pandemije koronavirusa, Velikogoričani su itekako željni kulture, a i smijeha, što pokazuje veliki interes za novu gostujuću predstavu Kazališta Moruzgva koja je na programu Pučkog otvorenog učilišta  17. veljače u 20 sati. Naravno zbog epidemioloških mjera neka sjedeća mjesta otpadaju na "razmak", no možda zbog ovog Kazalište Moruzgva pronađe još koji termin za goričku publiku.

U Vla Vla Vlajland cabaretu jedna arhe/stereo tipična Vlajna hajdučki se hrva protiv nekoliko predrasuda uzidanih u nju pogrešnim odgojem, patrijarhalnom (ne)kulturom, nacionalističkom pristupu povijesti i sličnim nastrano nasilnim tradicionalnim i novokomponiranim naivnostima. U tom ratu protiv same sebe i svijeta čije sablje sijeku sve što strši, moja se Vlajna zdravim razumom i ljubavlju uzdiže iz mentalitetskog kamenjara i uspijeva postići emancipaciju.

U monodrami Ivana Lea Leme glavnu i jedinu junakinja tumači Ecija Ojdanić, a svima koji su kupili ulaznicu za kazališnu predstavu želimo dobar provod!

Podijeli