Novosti Sport Događanja

Kako u krizi steći nove snage i nositi se s ovim izazovnim vremenom otkrijte na tribini Centra za djecu, mlade i obitelj

16.02.2021. / Petar Brnada

Povodom 14. tjedna psihologije Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica organizira tribinu „Kako u krizi steći nove snage“. U sklopu tribine organizatori vas pozivaju da otkrijete kako se uspješnije i kvalitetnije nositi s izazovnim vremenom u kojem živimo.

-Posljednjih godinu dana smo se suočavali (i još uvijek se suočavamo!) s novim izazovima u našim životima. Pandemija virusa COVID-19, uvođenje epidemioloških mjera, popuštanje mjera, online nastava, potresi… Svi ovi događaji su se odrazili na naš svakodnevni život, promijenili nas, ali su nam dali mogućnost i priliku da naučimo nešto o sebi i o drugima- kažu iz Centra.

Tribina će se održati ove srijede, 17. veljače, s početkom u 18 sati u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, a gošće su psihologinje Ivana Ćosić Pregrad, iz Zagrebačkog psihološkog društva, Dušanka Kosanović iz FamilyLab-a, Sanda Puljiz Vidović i Jelena Cvetnić iz Centra za djecu, mlade i obitelj.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave na tribinu obavezne su na mail info@centar-dmo-vg.hr.

Podijeli