Novosti Sport Događanja

Gabrijela Skrbin predvodila Udarnik do važne pobjede u Zaprešiću

21.02.2021. / Damir Žbulj

Izuzetno važnu pobjedu u borbi za ostanak u 2. HRL Zapad upisale su rukometašice Udarnika na gostovanju kod Zaprešića.

Razlika u kvaliteti bila je prevelika i Velikogoričanke su slavile s uvjerljivih 11:22.

Na poluvremenu su Udarnice imale pet golova prednosti (6:11), a u nastavku su samo nastavile u istom ritmu, za treću ovosezonsku pobjedu.

Predvodila je Gabrijela Skrbin sa sedam golova, od čega je pet dala s linije sedam metara (5/6).

Marta Miletić i Nika Obajdin dodale su svaka po tri pogotka, dvaput su precizne bile Anja Vučićević, Nera Butković i Erika Štefanić, dok su jednom mrežu Zaprešića tresle Magenreuter, Jambrešić i Gvardiol. Svoj doprinos dale su i Cerovski, Crnolatac, Fratnik, Turkalj, Jozinović, Dunđerović i Sertić. 

U idućem kolu u Gradsku sportsku dvoranu stiže petoplasirani Samobor.

Udarnik je u pomlađenom sastavu proteklog tjedna odigrao drugo kolo Kupa Hrvatske i upisao poraz kod Ivanića 26:21.

"S obzirom na to da su natjecanja mlađih dobnih uzrasta još uvijek u prekidu, iskoristili smo mogućnost da odmorimo seniorski sastav te smo utakmicu u Ivaniću odigrali s djevojkama 2005./6. godišta, koje su tri mjeseca bez službenih utakmica. Naše djevojčice su odigrale odličnu utakmicu nakon duge pauze te su pružile odličan otpor također pomlađenoj ekipi Ivanića," poručili su iz kluba, gdje se nadaju kako će nerazumne mjere zabrane treniranja i nastupanja mlađim dobnim kategorijama u dvorani uskoro biti ukinute.

 

Jučer smo u Ivaniću odigrali utakmicu 2.kola kupa Hrvatske. Utakmica je završila pobjedom ekipe Ivanića 26-21 , te im...

Posted by ŽRK Udarnik Velika Gorica on Friday, February 19, 2021

Podijeli