KUP NSVG: Turopolje izbacilo Kupu

Uz Turopolje, prolazak dalje izborili su; Lukavec, Posavec, Ban Jelačić , Gradići i Mladost
151266674_2860490547597335_5065940477226057626_n Facebook NK Turopolje

Proljetni dio nogometne polusezone u Turopolju je otvoren utakmicama prvog kola Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice. Prolazak dalje izborili su; Lukavec, Turopolje, Posavec, Ban Jelačić, Gradići i Mladost.

Četvrtoligaš Lukavec u Kobiliću je golovima Luke Borkovića i Marka Cimeše s 2:1 svladao domaći Vatrogasac za koji je strijelac bio Selver Muhić. Istim je rezultatom Ban Jelačić u Vukovini svladao Meštricu. Posavec je na terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona u Velikoj Gorici golovima Josipa Breščakovića i Ivana Lucina s 2:0 svladao Bunu. Gradići su bili uvjerljivi na gostovanju u Mičevcu, gdje su domaći Klas porazili s 3:0.

Neizvjesno je bilo Turopolju i Novom Čiču, gdje se pobjednik tražio u ruletu jedanaesteraca. Turopolje je na Leštantu ugostilo Kupu iz Pokupskog. Nakon devedeset minuta rezultat je bio 1:1, a nakon udaraca s 11 metara prolazak dalje izborilo je Turopolje. U Novom Čiču gdje je Dinamo Hidrel dočekao Mladost pogodaka nije bilo, a nakon jedanaesteraca dalje je prošla obrezinska Mladost.

Nastavak natjecanja već je za vikend kada igraju; Polet-Mladost, Ban Jelačić-Lukavec, Mraclin-Turopolje, Gradići-Turopoljac i Posavec-Lomnica.

Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija