Novosti Sport Događanja

Članovi 'Suncokreta' u posjetu knjižnici: Uživali u izložbi 'Turopoljska oglavlja' pa ostali iznenađeni poklonima

23.02.2021. / Petar Brnada

U sklopu programa "Klubovi korisnika- Klub Aktiv", članovi Udruge Suncokret koja u našem gradu okuplja osobe s invaliditetom kojima kroz brojne hvalevrijedne projekte pomaže kako bi ih na što više načina uključila u zajednicu, protekli petak proveli su na nešto drugačiji način. Nakon okupljanja u prostorijama udruge krenuli su u šetnju u posjet Knjižnici Galženica Velika Gorica.

Poštujući epidemiološke mjere, kažu iz udruge, sve se odvilo ispred same Knjižnice gdje ih je toplo dočekala djelatnica koja im je predstavila rad knjižnice.

-Dobili smo i prigodne poklone, koji su nas zaista iznenadili i na njima smo jako zahvalni! U nastavku nam je pročitala slikovnicu, o kojoj smo kratko porazgovarali, a zatim nam je predstavila i izložbu mlade autorice Dine Kundih pod nazivom 'Turopoljska oglavlja'- otkrili su iz Suncokreta zahvalivši Knjižnici Galženica Velika Gorica na toplom gostoprimstvu uz naglasak da se raduju i nekoj budućoj suradnji!

Galerija slika

Članovi 'Suncokreta' u posjetu knjižnici: Uživali u izložbi 'Turopoljska oglavlja' pa ostali iznenađeni poklonima Članovi 'Suncokreta' u posjetu knjižnici: Uživali u izložbi 'Turopoljska oglavlja' pa ostali iznenađeni poklonima Članovi 'Suncokreta' u posjetu knjižnici: Uživali u izložbi 'Turopoljska oglavlja' pa ostali iznenađeni poklonima Članovi 'Suncokreta' u posjetu knjižnici: Uživali u izložbi 'Turopoljska oglavlja' pa ostali iznenađeni poklonima Članovi 'Suncokreta' u posjetu knjižnici: Uživali u izložbi 'Turopoljska oglavlja' pa ostali iznenađeni poklonima Članovi 'Suncokreta' u posjetu knjižnici: Uživali u izložbi 'Turopoljska oglavlja' pa ostali iznenađeni poklonima Članovi 'Suncokreta' u posjetu knjižnici: Uživali u izložbi 'Turopoljska oglavlja' pa ostali iznenađeni poklonima Članovi 'Suncokreta' u posjetu knjižnici: Uživali u izložbi 'Turopoljska oglavlja' pa ostali iznenađeni poklonima

Podijeli