Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

U teškoj nesreći kod Velike Gorice poginula jedna osoba: Vozač kamiona zaspao za volanom? ''Gurao je automobil dobrih 20 metara''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod Velike Gorice smrtno je stradala jedna osoba.

Oko 10 sati kod Velike Gorice u prometnoj nesreći poginula je jedna osoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Nesreća se dogodila na Turopoljskom nadvožnjaku, između Buševca i Mraclina. Policija je izvijestila da su u nesreći sudjelovala dva automobila i teretno vozilo.

Zbog nesreće je obustavljen promet na tom dijelu prometnice, a očevid je u tijeku.

Jedan od sudionika nesreće otkrio je što se dogodilo.

''Kamion je vozio u smjeru Siska iza jednog automobila prilikom uspona na nadvožnjak. Odjednom je, prilazeći vozilu koje je bilo ispred mene, krenuo u suprotni trak, udario u njega i prevrnuo se na bok. U trenutku udarca zaustavio sam svoje vozilo koje je bilo 30 metara udaljeno od mjesta sudara, a kamion je na boku nastavio prema vrhu nadvožnjaka gurati automobil prema meni '', ispričao je inače 56-godišnjak za Večernji list.

Kaže da je kamion gurao automobil ''dobrih 20 metara'', a zaustavio se tek kad je udario u njegov auto. Kazao je i da je pokušao pomoći 60-godišnjem vozaču u drugom automobilu, no nije mu bilo pomoći, a njegova se supruga požalila na bolove u leđima.

Prema neslužbenim informacijama, vozač kamiona ima 21 godinu, a nakon nesreće je bio u šoku te je policajcima tvrdio da je zaspao za volanom, doznaje Večernji list.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene