Novosti Sport Događanja

NHR Brune Esih dao podršku MOST-ovom kandidatu za gradonačelnika Velike Gorice

26.02.2021. / Maja Peranić

MOST-ovog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice na predstojećim lokalnim izborima podržat će velikogorički ogranak Neovisnih za Hrvatsku. Iz NHR su izvijestili o ovoj odluci nakon održane sjednice na kojoj se raspravljalo o izborima, a budući da svoga kandidata nemaju, odlučili su podršku pružiti Dr. Ivanu Bekavcu.

-S obzirom na to da NHR Velika Gorica neće imati svog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice odlučili smo podržati kandidaturu dr. Ivana Bekavca za gradonačelnika Velike Gorice-ističu iz stranke i dodaju da svojim zalaganjem i političkim djelovanjem Bekavac zaslužuje povjerenje Velikogoričana.

-Dr. Bekavac pokazao je svojim dosadašnjim političkim djelovanjem, prepoznavanjem gorućih problema građana Velike Gorice, a poglavito prijedlozima rješenja kako zna, ima volje i zaslužuje povjerenje Velikogoričana. NHR vjeruje kako će kandidat dr. Ivan Bekavac ostvariti odličan rezultat na lokalnim izborima te i ovim putem pozivamo sugrađane dati potporu kandidaturi dr. Bekavca, uključiti se u kampanju, postavljati pitanja i tražiti odgovore jer naš grad, Velika Gorica, to zaslužuje-stoji u priopćenje NHR Velika Gorica koje potpisuje predsjednik Štefan Stanešić.

Podsjetimo, stranci NHR u Velikoj Gorici prije dvije godine pristupio je velik broj bivših članova velikogoričkog HSS-a smatrajući da će u ovoj stranci pronaći svoje autentično utočište.

Podijeli