Košarkašima Gorice malo nedostajalo za slavlje protiv Sparsa

Nakon Cetinja, gorički su košarkaši s minimalnih 85:84 poraženi od Sparsa
normal_STJ_2842_1

Košarkaši Gorice nakon poraza od Cetinja (80-75) u ponedjeljak, sinoć su upisali i drugi poraz na trećem balonu BA 2 lige, koji se igra u Sarajevu.

Domaćin Spars slavio je s 85:84, u utakmici koja je lako mogla otići i na stranu Gorice, koja je loše odigrala završnicu, kao i otvaranje susreta, u kojem su Sarajlije povele s 11:0 i 25:15. No, do odlaska na odmor stvari su sjele na svoje mjesto, te su Goričani na veliki odmor otišli s +7 (52:45).

Nažalost, sužena rotacija igrača (ne igranje Kalajžića i Pavlovića), itekako se osjetila u nastavku, pogotovo u trenucima kada se lomio rezultat, koji je na kraju otišao na stranu Sparsa.

-Naravno da nakon poraza ostaje žal za propuštenim. Ali što je, tu je… U situaciji kad smo bez dva, tri igrača, kad nismo u dobrom ritmu, kvalitetno smo parirali Sparsima, koji su na kraju zasluženo pobijedili i na tome im moramo čestitati- rekao je nakon susreta trener Gorice Josip Sesar.

U posljednjem susretu sarajevskog turnira, Goričane u petak očekuje susret protiv Podgorice, dok ih već u nedjelju očekuju obaveze u domaćem prvenstvu gostovanjem na Baldekinu kod Šibenke.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija