Novosti Sport Događanja

Kroz kviz pokažite koliko poznajete Gradsku knjižnicu i osvojite jednogodišnje besplatno članstvo!

09.03.2021. / Petar Brnada

Uz obilježavanje 135 godina velikogoričke knjižnice, iz knjižnice javljaju da su za vas pripremili prigodan kviz. Kako kažu, sigurni su kako Vam rješavanje neće predstavljati problem te se isto tako nadaju da ćete odabirom točnih odgovora naučiti nešto novo o knjižnici što možda do sada niste znali.

-Ukoliko želite saznati više o povijesti knjižničarstva u Velikoj Gorici, pozivamo Vas da u izlogu Područne knjižnice Galženica pogledate prigodnu izložbu, kroz koju ćete saznati odgovore na sva postavljena pitanja. Točni odgovori nalaze se i u monografiji “Gradska knjižnica Velika Gorica u lokalnoj zajednici” koju možete naći u knjižnici te na webu, ukoliko odlučite malo uroniti u njegov sadržaj- otkrivaju iz knjižnice.

Ovim putem nagrađuju dvoje najsretnijih koji će za nagradu dobiti jednogodišnje članstvo u knjižnici pod “obljetničkim” članskim brojevima 58/135 i 59/135 . Napominju pritom da nagrada vrijedi za prvi upis u knjižnicu, tj. za sve one koji do sada nisu postali njihovi članovi. Kviz pod nazivom „Koliko poznajem GKVG?“ biti će dostupan za ispunjavanje u knjižnici, ali i u online obliku na web stranici knjižnice i moći će se ispunjavati tijekom cijelog tjedna. Dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak 15. ožujka.

-Ukoliko ste naš postojeći član i dalje Vas pozivamo da ispunite kviz, uz to što ćete testirati svoje znanje o velikogoričkoj knjižnici, u slučaju osvajanja nagrade uvijek možete usrećiti nekog bližnjeg i darovati mu jednogodišnje članstvo- poručuju iz Gradske knjižnice.

Link na kviz možete pronaći OVDJE.

Podijeli