Novosti Sport Događanja

Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt

09.03.2021. / Redakcija

Radove VG Komunalca na asfaltiranju Jandriševe ulice na Plesu jutros je obišao v.d. gradonačelnik Krešimir Ačkar, a pri tome najavio i koje ulice su sljedeće. 

-Nastavljamo s radovima na uređenju prometnica iako zimska sezona još nije završila, a uz asfaltiranja na širem području grada na red je došla Gradska četvrt Pleso. Investicija je vrijedna 147.000 kuna, a ovdje nas još čeka rješavanje Ulice Petra Zrinskog koja mora ići u potpunu rekonstrukciju i izgradnju kompletne infrastrukture. Nastavljamo s radovima s lijepim vremenom i svega onog što smo zacrtali po planu i programu u narednom razdoblju. Predstoje radovi u Tomaševićevoj, Lomnici, Petrovini, Lukavcu i onim naseljima gdje se radi Aglomeracija-rekao je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.



Jandriševa ulica asfaltira se u dužini 200 metara i 4 metara širine, a u tijeku su pripreme za završni sloj asfalta, pa se kraj radova predviđa za četvrtak.

-U ime vijeća Gradske četvrti Pleso želim se zahvaliti v.d. gradonačelniku Ačkaru što nam je uslišio i ovu molbu, Jandriševu ulicu, to je jedna u nizu,nakon Pleške, Noršićeve, lani je bila Nazorova, i u najavi nam je mega projekt Ul. Petra Zrinskog-rekao je Slavko Perković, predsjednik GČ Pleso.






Galerija slika

Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt Jandriševa ulica na Plesu dobiva novi asfalt

Podijeli