Novosti Sport Događanja

Ačkar: Radovi u Miošićevoj završavaju idući tjedan

09.03.2021. / Maja Peranić

Radovi u ulici Andrije Kačića Miošića u Velikoj Gorici završit će idući tjedan. Najavio je to prilikom današnjeg obilaska radova na asfaltiranju Jandriševe ulice na Plesu, v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar. Podsjetimo, radovi u Miošićevoj započeli su proteklog ljeta, a zbog potreba investitora u toj ulici kao i zimskih uvjeta, oni su se produžili.

Ačkar je istaknuo kako je situacija u Miošićevoj ulici zbog koje ga je prozivala gorička oporba njega zatekla kada je preuzeo dužnost v.d. gradonačelnika, a detalje o završetku radova u Miošićevoj otkrio je direktor VG Komunalca Jurica Mihalj.

-U Miošićevoj smo dugo čekali radove, sad kada se završetak približava to iskorištavaju politički protivnici i iskorištavaju nezadovoljstvo stanara, koje je opravdano, iako je zima malo produžila radove, a i naišli smo na probleme zbog potreba određenih investitora u toj ulici. Sutra ide prvi sloj asfaltiranja, pa priprema za drugi sloj, i drugi tjedan 16. ožujka očekujemo završetak radova, pa iscrtavanje koje se može odužiti zbog kiše dan ili dva. Možemo poručiti građanima da se ispričavamo i zahvaljujemo svima na strpljenju koji žive ovoj ulici i nadamo se da će se nakon idućeg tjedna vratiti u normalu i da će stanovnici biti zadovoljni-rekao je direktor VG Komunalca.

Podijeli