Novosti Sport Događanja

[FOTO] U Record Teamu polaznici savladali vještine izrade web stranica, jedna od njih već je u pogonu!

15.03.2021. / Petar Brnada

Record Team Velika Gorica odradio je još jednu u nizu svojih besplatnih radionica, ovog puta o izradi web stranica.

Polaznici su na radionici mogli čuti sve informacije o tome kako nastaje web stranica, te kako zapravo cijeli internet funkcionira, otkrivaju iz Record Teama. Nakon uvodnih prezentacija, polaznici su krenuli u akciju te počeli izrađivati svoje prve web stranice.

-Istaknut ćemo jednu od test web stranica koja je već u pogonu – a kreirala ju je naša polaznica koja prije radionice nije imala nikakvog znanja o tome. Riječ je o kulturno umjetničkom društvu Kravarsko. Svakako možemo reći da smo prenijeli mnogo kvalitetnog i vrijednog znanja na mlade ljude koje zanima ovaj smjer informatike- rekao nam je Filip Jakov Čačija iz Record Teama.

Pritom je iskoristio prigodu da pozove sve obrtnike, firme i pojedince koji nemaju web stranicu da im se jave kako bi im je složili.

-Danas svatko ima web stranicu, a bez nje vrlo teško možete uspjeti u svom poslu, posebno u ovo novo moderno doba- kazao nam je Filip Jakov najavivši da uskoro planiraju novu foto video radionicu o kojoj ćete više moći saznati na njihovim stranicama.

Galerija slika

[FOTO] U Record Teamu polaznici savladali vještine izrade web stranica, jedna od njih već je u pogonu! [FOTO] U Record Teamu polaznici savladali vještine izrade web stranica, jedna od njih već je u pogonu! [FOTO] U Record Teamu polaznici savladali vještine izrade web stranica, jedna od njih već je u pogonu! [FOTO] U Record Teamu polaznici savladali vještine izrade web stranica, jedna od njih već je u pogonu! [FOTO] U Record Teamu polaznici savladali vještine izrade web stranica, jedna od njih već je u pogonu! [FOTO] U Record Teamu polaznici savladali vještine izrade web stranica, jedna od njih već je u pogonu! [FOTO] U Record Teamu polaznici savladali vještine izrade web stranica, jedna od njih već je u pogonu! [FOTO] U Record Teamu polaznici savladali vještine izrade web stranica, jedna od njih već je u pogonu!

Podijeli